StART with Experience by Caroline Jespers | Bedrijvencentrum Heist-op-den-Berg

Werken in een klassevolle omgeving.
Vergaderen in een inspirerende omgeving.
Kunst als rode raad.

StART with Experience

   Jespers bedrijvencentrum
door Caroline Jespers

Banden met het verleden

In 1960 namen Adriaan en Maria Jespers-Van Looy de bestaande bandenzaak aan de Mechelsesteenweg te Heist-op-den-Berg over. Voor grootvader Jespers was dit een jongensdroom die in vervulling ging. Samen met zijn vrouw, zoon en schoondochter bouwde hij deze zaak aan het kruispunt van de Mechelsesteenweg en de Kasteelstraat verder uit. Het werd een gevestigde waarde in Heist en omstreken.

Opgegroeid tussen de banden

Als kleindochter groeide ik op tussen de banden. Het was mijn speelterrein waar ik leerde fietsen, rolschaatsen maar evenzeer binnenbanden in zakjes deed, banden mocht invetten… Kortom zoals ik het zelf omschreef werd er caoutchouc in mijn pap gedaan. Na mijn studies als licenciaat Handelswetenschappen maakte ik bewust de keuze om in het familiebedrijf te stappen. Toen wist ik reeds dat ik onderneemster in hart en nieren ben. Mijn eigen visie volgen en omzetten was en blijft mijn grootste uitdaging! Een boeiend parcours als vrouwelijke onderneemster in een toch eerder mannelijk getinte sector zou de nodige uitdagingen opleveren …

Banden zijn een deel van mijn leven maar niet mijn “ganse” leven!

Tot dit besluit kwam ik enkele jaren geleden toen ook ik niet gespaard bleef van persoonlijke en familiale problemen. Toen werd het me heel erg duidelijk dat kunst, welke ik in mijn leef- en werkomgeving integreerde, mijn inspiratie was. Kunst bracht me innerlijke rust als het nodig was maar tevens kon ik er figuurlijk in verdrinken waardoor ik de nodige creativiteit om vol te houden absorbeerde. Omwille van de positieve energie die het me bracht spendeerde ik er meer tijd aan en zo besloot ik om op mijn 45ste verjaardag (10 oktober 2018) te starten met de kunstgalerij: www.carolinejespers.com.

DE KUNSTGALERIJ
Banden leggen tussen creatieve ondernemers

In de kern ben ik kleurrijk creatief … Heel anders dan de kleur van rubber. Dit inzicht maakte dat ik nog een stapje verder ging. Bovendien ervaarde ik dat de automobielsector wijzigingen onderging en er was de belofte die ik aan mijn grootvader in 2008 had gedaan, namelijk dat als mijn ouders stopten ik dan mijn eigen visie zou blijven volgen … Ik nam al mijn ervaringen bij elkaar en zocht naar concepten die de locatie waar ik opgroeide nieuwe invulling kon geven. Zo ontstonden meerdere ideeën en zou het resulteren in een opdeling van het bedrijfspand in meerdere units waar creatieve ondernemers onderdak vinden.

Dezelfde locatie.
Andere generatie.

Het is met een bijzonder gevoel; een goed gevoel om mijn vertrouwde werkplek met ontelbare herinneringen aan te reiken aan iedereen die vol passie en creativiteit in deze bijzondere tijden wil werken, creëren, brainstormen, vergaderen en bijleren.

CONTACT

e-mail: info@jespers.be | tel: +32 (0)495 04 63 64

CONTACT

THE EXPERIENCE OF INSPIRATION STARTS HERE.

LET’S MEET

“Het is met een bijzonder gevoel; een goed gevoel om mijn vertrouwde werkplek met ontelbare herinneringen aan te reiken aan iedereen die vol passie en creativiteit in deze bijzondere tijden wil werken, creëren, brainstormen, vergaderen en bijleren.” – Caroline Jespers

BEDRIJVENCENTRUM

StART with Experience wil creatieve ondernemers de mogelijkheid geven om te werken in een inspirerende werkomgeving. We bieden magazijnruimtes aan alsook kantoorruimtes.

LOCATIE & INFO

Mechelsesteenweg 85
2220 Heist-op-den-Berg

e-mail: info@jespers.be
telefoon: +32 (0)495 04 63 64
btw: BE0403.601.162

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google